Kuinka pitää HOT WOK -polttimesi huippukunnossa

How to keep your HOT WOK burner in top shape - HOT WOK

HOT WOK -poltin on rakennettu tehoa ja kestävyyttä varten – mutta kuten mikä tahansa hyvä työkalu, se toimii parhaiten, kun pidät siitä huolta. Hyvä uutinen? Huolto on helppoa ja vie vain muutaman minuutin. Oikealla rutiinilla polttimesi pysyy tehokkaana, vakaana ja valmiina monien vuosien wokkaamiseen.

Tässä oppaassa näytämme sinulle vaihe vaiheelta, kuinka puhdistaa ja huoltaa wok-poltin oikein.


Vaihe 1 – Puhdista käytön jälkeen

Käytön jälkeen käytä harjaa ja kuumaa vettä rasvan ja ruokajäämien poistamiseen. Vältä saippuaa – se voi vahingoittaa pinnoitetta ja heikentää luonnollista non-stick -vaikutusta.

Vinkki: mitä nopeammin puhdistat käytön jälkeen, sitä helpompi on poistaa ruokahiukkaset.


Vaihe 2 – Huolehdi valuraudasta

Sekä valurautaiset polttimet että wok-pannut tarvitsevat hieman ylimääräistä hoitoa. Kun ne ovat puhtaat ja kuivat, levitä pinnalle ohut kerros ruokaöljyä. Tämä estää ruostumista ja pitää pinnan valmiina seuraavaa ruokalajia varten.

Onko sinulla HOT WOK Silver Line? Käytä silloin alumiinipinnoille tarkoitettuja huoltotuotteita suojaamaan pintaa ja pidentämään polttimen käyttöikää.


Vaihe 3 – Pidä kaasu­suuttimet puhtaina

Kaasusuuttimet ovat polttimesi sydän. Jos ne tukkeutuvat rasvasta tai ruoantähteistä, liekin teho ja vakaus heikkenevät. Pidä suuttimet puhtaina, jotta varmistat polttimen täyden tehon ja energiatehokkuuden.


Oikeat työkalut helpottavat huoltoa

HOT WOKilta löydät kaiken tarvittavan polttimen ja tarvikkeiden huoltoon:

  • Harjat nopeaan ja helppoon puhdistukseen

  • Wok-pannut eri kokoisina

  • Kannet ja tarvikkeet monipuoliseen ruoanlaittoon

  • Kaasupullotelineet vakaaseen käyttöön


Valmis monien vuosien wokkaamiseen

Vain muutama minuutti huoltoa jokaisen käytön jälkeen riittää pitämään HOT WOK -polttimesi tehokkaana, kiiltävänä ja pitkäikäisenä. Näin voit nauttia aidoista wokkiannoksista vuosi toisensa jälkeen.

Pidä huolta välineistäsi – niin ne pitävät huolta ruoanlaitostasi.

Back to FAQ