Siirry sisältöön
Lammekrone

Asian lamb crown with new potatoes

Asian lamb crown with new potatoes

For 4 persons. 

  • 1 kg lamb crown.
  • 1 kg new pre-cooked potatoes.
  • 1.5 dl whisky (optional)
  • 10 cloves of garlic
  • 2 organic limes
  • 16 tbsp teriyaki sauce
  • 1 tsp cayenne pepper
  • 4 tsp cumin
  • 4 large fresh sprigs of rosemary


Start by roughly chopping the garlic.

Heat a paella pan with olive oil, and when it's hot, add garlic, rosemary, and the lamb crown. When the lamb is lightly browned, pour whisky over it and ignite it to flambe.

While the lamb is cooking, mix teriyaki sauce, cayenne pepper, cumin, and the zest and juice from the limes to make a marinade. When the lamb is cooked to an internal temperature of about 35-40 degrees Celsius, remove it from the pan to rest.

Then, fry the potatoes in the pan until they are lightly browned, about 30 minutes.

When the potatoes are almost done, cut the lamb crown into chops and marinate with half of the prepared marinade. When the potatoes are cooked, place them in a bowl and toss with the remaining marinade.

Then, fry the chops for about 2 minutes on each side.

Once cooked, set them aside, and place the potatoes in the middle of the pan and fry for about 5 minutes. The dish is now ready and can be garnished with fresh garlic shoots and rosemary, as well as a sprinkle of flaky salt.

If desired, you can add some halved carrots as shown in the picture.

Edellinen artikkeli Yellow Chicken Vegetable Curry
Seuraava artikkeli Potato Leek Soup

Jätä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua

* Pakolliset kentät

Tuotteita sinulle...

Näytä kaikki

Lisää reseptejä

HOT WOK -inspiraatiot

  • Guide: Mastering the Stir Fry Technique with HOT WOK

    Opas: Näin hallitset stir fry -tekniikan HOT WOKin avulla

    HOT WOKilla rakastamme vastavalmistetun wokin makua – rapeita vihanneksia ja meheviä raaka-aineita. Stir fry on nopea ja maukas ruoanlaittotekniikka, jonka oppii helposti – erityisesti tehokkaan HOT WOK -kaasupolttimen avulla. Tässä on kattava oppaamme, jonka avulla pääset alkuun ja saat kaiken...

    Lue nyt
  • HOT WOK Basic 10 kW stands out

    HOT WOK Basic 10 kW vakuuttaa

    Tehokkain kaasupoltin ulkokokkaukseen, oluenpanemiseen ja wokkiin?  Kun ulkona kokkaillaan, yksi asia on ratkaiseva: lämpö – nopeasti ja luotettavasti. Sitä saat juuri HOT WOK Basic -kaasupolttimella, joka on varustettu tehokkaalla tasapolttorenkaalla ja jopa 10 kW:n teholla. Se on yksi markkinoiden tehokkaimmista ja...

    Lue nyt
  • Powerful double burner designed for outdoor cooking

    Tuplawokkipoltin

    HOT WOK Double on tehokas tuplakaasupoltin ulkokäyttöön. Kaksi erillistä poltinta, joista kumpikin tuottaa vaikuttavat 10 kW tehoa, tarjoavat kaksinkertaisen tehon ja täyden hallinnan ruoanlaittoon – olitpa sitten paistamassa wokissa, hauduttamassa pataruokia tai vain kiehauttamassa vettä nopeasti. Tämä kaasukeitin on täydellinen...

    Lue nyt