Siirry sisältöön
Green Thai Curry with Grilled Salmon

Vihreä thaicurry grillatulla lohella

Vihreä thaicurry grillatulla lohella

4 annosta

🧂 Ainekset:

  • 500 g lohifileetä

  • Vihanneksia maun mukaan, esim.:

    • 1 keltainen porkkana

    • 1 tavallinen porkkana

    • 1 punasipuli

    • 1 pieni paprika

    • 1 pieni kesäkurpitsa

    • n. 150 g parsakaalia

    • n. 100 g sokeriherneitä

    • 250 g vihreää parsaa

    • 1 paksoi

  • 1 l kookosmaitoa

  • 2 rkl vihreää currytahnaa

  • 1 rkl wok-mausteseosta (valinnainen)

  • 3 rkl wok-öljyä

  • 1–2 rkl kalakastiketta

🔥 Valmistus:

  1. Grillaa lohi epäsuoralla lämmöllä (n. 200 °C) esimerkiksi puualustalla tai planchalla. Sisälämpötila: 54–60 °C.

  2. Kuumenna wokki, lisää öljy ja paista vihannekset (ei paksoita) kovalla lämmöllä. Mausta.

  3. Lisää paksoi ja paista nopeasti. Vihannesten tulee jäädä napakoiksi.

  4. Ota vihannekset pois. Lisää kookosmaidon kiinteä osa wokkiin, sulata. Lisää currytahna ja sekoita. Kaada loput kookosmaidosta joukkoon ja mausta kalakastikkeella.

  5. Lisää vihannekset takaisin, kiehauta ja ota wokki pois lämmöltä.

  6. Tarjoile riisin ja grillatun lohen kanssa.
    Hyvää ruokahalua!

Seuraava artikkeli Chicken with Oyster Mushrooms and Vegetables

Jätä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua

* Pakolliset kentät

Tuotteita sinulle...

Näytä kaikki

Lisää reseptejä

HOT WOK -inspiraatiot

  • UNLEASH YOUR CREATIVITY WITH POWERFULL WOKBURNER

    UNLEASH YOUR CREATIVITY WITH POWERFULL WOKBURNER

    HOT WOK is your shortcut to fun and healthy cooking – both outdoors and indoors. With our powerful gas burners and exclusive wok pans, you can easily prepare authentic dishes with perfectly seared meats and crispy vegetables, just like you...

    Lue nyt
  • Autumn simmering food

    Autumn simmering food

    Autumn simmering food and Stir-Fry dishes on the HOT WOK Gas burner. Autumn is here, making it the perfect time to enjoy outdoor cooking. With the HOT WOK Gas Burner, you can create delicious slow-cooked dishes and quick stir-fry meals...

    Lue nyt