
Etsi jälleenmyyjäsi
4 annosta
500 g lohifileetä
Vihanneksia maun mukaan, esim.:
1 keltainen porkkana
1 tavallinen porkkana
1 punasipuli
1 pieni paprika
1 pieni kesäkurpitsa
n. 150 g parsakaalia
n. 100 g sokeriherneitä
250 g vihreää parsaa
1 paksoi
1 l kookosmaitoa
2 rkl vihreää currytahnaa
1 rkl wok-mausteseosta (valinnainen)
3 rkl wok-öljyä
1–2 rkl kalakastiketta
Grillaa lohi epäsuoralla lämmöllä (n. 200 °C) esimerkiksi puualustalla tai planchalla. Sisälämpötila: 54–60 °C.
Kuumenna wokki, lisää öljy ja paista vihannekset (ei paksoita) kovalla lämmöllä. Mausta.
Lisää paksoi ja paista nopeasti. Vihannesten tulee jäädä napakoiksi.
Ota vihannekset pois. Lisää kookosmaidon kiinteä osa wokkiin, sulata. Lisää currytahna ja sekoita. Kaada loput kookosmaidosta joukkoon ja mausta kalakastikkeella.
Lisää vihannekset takaisin, kiehauta ja ota wokki pois lämmöltä.
Tarjoile riisin ja grillatun lohen kanssa.
Hyvää ruokahalua!
HOT WOK is your shortcut to fun and healthy cooking – both outdoors and indoors. With our powerful gas burners and exclusive wok pans, you can easily prepare authentic dishes with perfectly seared meats and crispy vegetables, just like you...
Autumn simmering food and Stir-Fry dishes on the HOT WOK Gas burner. Autumn is here, making it the perfect time to enjoy outdoor cooking. With the HOT WOK Gas Burner, you can create delicious slow-cooked dishes and quick stir-fry meals...
Have you ever wondered why wok dishes from restaurants taste so good? The crispy texture of the vegetables and the juicy meat are hard to recreate at home. But the secret lies not just in the ingredients but also in...
Jätä kommentti