Siirry sisÀltöön
Chicken Thigh Noodle Stir-Fry with Veggies

đŸ”„đŸ–€Wokki-kananuudelit kasviksilla (kanan reisipaloista)

Nopea, tulinen ja tĂ€ynnĂ€ wokin makua – valmista vain 15 minuutissa!

Annoksia: 4 VĂ€lineet: HOT WOK Tunnelma: Nopea, mausteinen, rapsakka wok-meininki

Ainekset:
600 g kanan reisifileetĂ€ (leikattu suikaleiksi), 150 g valkokaalia (ohueksi suikaloituna), œ porkkanaa (ohueksi tikuiksi leikattuna), 1 iso sipuli (puolikkaiksi renkaiksi leikattuna), 3 valkosipulinkynttĂ€ (murskattuna), 1 nippu kevĂ€tsipulia (viipaloituna), 1 punainen paprika (viipaloituna), 1–2 punaista chiliĂ€ (hienonnettuna, maun mukaan)

Kastike:
2 rkl osterikastiketta, 2 rkl ponzua (tai soijakastiketta ja tilkka limemehua), 1 rkl vaaleaa soijakastiketta, 1 rkl tummaa soijakastiketta, 1 rkl riisisiirappia tai hunajaa, 1 tl maissitÀrkkelystÀ

Muut ainekset:
600 g munanuudeleita (wokkiin soveltuvia), neutraalia öljyÀ, jolla on korkea savuamispiste (esim. auringonkukka- tai maapÀhkinÀöljy)

Valmistus:
Sekoita kaikki kastikeainekset pienessĂ€ kulhossa ja vispaa joukkoon maissitĂ€rkkelys – laita sivuun. KeitĂ€ nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan (n. 4 minuuttia), valuta ja huuhtele kylmĂ€llĂ€ vedellĂ€. Kuumenna HOT WOK kunnolla ja lisÀÀ runsaasti öljyĂ€. Paista kanasuikaleet kullanruskeiksi ja kypsiksi – ota pois wokista ja laita sivuun. LisÀÀ tarvittaessa öljyĂ€ ja kuullota nopeasti sipuli, valkosipuli ja chili. LisÀÀ sitten kaali, porkkana ja paprika, ja paista 3–4 minuuttia sekoittaen. VĂ€hennĂ€ lĂ€mpöÀ ja mausta suolalla ja pippurilla. LisÀÀ kana takaisin wokkiin ja sekoita hyvin. LisÀÀ nuudelit ja kastike, ja sekoita kunnes kaikki on kauniin kullanruskeaa ja hyvin yhdistynyt. Jos seos on liian paksu, lisÀÀ hieman vettĂ€. Viimeistele kevĂ€tsipulilla juuri ennen tarjoilua – se tuo raikkaan puraisun!

Edellinen artikkeli Ajam Paniki – Indonesialaiset kanansiivet kookoskastikkeessa
Seuraava artikkeli VihreÀ thaicurry grillatulla lohella

JÀtÀ kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua

* Pakolliset kentÀt

Tuotteita sinulle...

NÀytÀ kaikki

LisÀÀ reseptejÀ

HOT WOK -inspiraatiot

  • Guide: Mastering the Stir Fry Technique with HOT WOK

    Opas: NĂ€in hallitset stir fry -tekniikan HOT WOKin avulla

    HOT WOKilla rakastamme vastavalmistetun wokin makua – rapeita vihanneksia ja meheviĂ€ raaka-aineita. Stir fry on nopea ja maukas ruoanlaittotekniikka, jonka oppii helposti – erityisesti tehokkaan HOT WOK -kaasupolttimen avulla. TĂ€ssĂ€ on kattava oppaamme, jonka avulla pÀÀset alkuun ja saat kaiken...

    Lue nyt
  • HOT WOK Basic 10 kW stands out

    HOT WOK Basic 10 kW vakuuttaa

    Tehokkain kaasupoltin ulkokokkaukseen, oluenpanemiseen ja wokkiin?  Kun ulkona kokkaillaan, yksi asia on ratkaiseva: lĂ€mpö – nopeasti ja luotettavasti. SitĂ€ saat juuri HOT WOK Basic -kaasupolttimella, joka on varustettu tehokkaalla tasapolttorenkaalla ja jopa 10 kW:n teholla. Se on yksi markkinoiden tehokkaimmista ja...

    Lue nyt
  • Powerful double burner designed for outdoor cooking

    Tuplawokkipoltin

    HOT WOK Double on tehokas tuplakaasupoltin ulkokĂ€yttöön. Kaksi erillistĂ€ poltinta, joista kumpikin tuottaa vaikuttavat 10 kW tehoa, tarjoavat kaksinkertaisen tehon ja tĂ€yden hallinnan ruoanlaittoon – olitpa sitten paistamassa wokissa, hauduttamassa pataruokia tai vain kiehauttamassa vettĂ€ nopeasti. TĂ€mĂ€ kaasukeitin on tĂ€ydellinen...

    Lue nyt