2 years warranty
Ajam Paniki – Indonesialaiset kanansiivet kookoskastikkeessa

Tulinen, aromaattinen ja täyteläinen ruoka – täydellinen HOT WOK -valmistukseen
Tuo Indonesian maut omaan pihaasi tällä helpolla ja maukkaalla Ajam Paniki -reseptillä. Tässä klassisessa annoksessa vapaan kanan siivet hautuvat mausteisessa kookoskastikkeessa. Kun valmistat sen HOT WOKissa, saat maksimaalisen lämmön ja autenttisen maun.
Ainekset (4 annosta)
Kanalle:
-
1 kg vapaan kanan siipiä
-
Öljyä paistamiseen
Maustetahna (boemboe):
-
3 salottisipulia
-
3 valkosipulinkynttä
-
2 punaista chiliä (maun mukaan)
-
1 tl korianterijauhetta
-
1 tl kurkumaa
-
1 tl katkaraputahnaa (valinnainen)
-
1 rkl öljyä (sekoitukseen)
Kastike:
-
400 ml kookosmaitoa
-
2 sitruunaruohon vartta, murskattuna
-
3 limenlehteä
-
2 Daun Salam -lehteä (indonesialainen laakerinlehti, valinnainen)
-
Suolaa ja sokeria maun mukaan
Ohjeet:
1. Valmista maustetahna (boemboe):
Soseuta kaikki ainekset sileäksi tahnaksi tehosekoittimessa tai morttelissa.
2. Ruskista siivet:
Kuumenna HOT WOKin sisemmäiset renkaat ja lisää öljy. Paista kanansiivet kullanruskeiksi. Nosta sivuun.
3. Kypsennä kastike:
Laske hieman lämpöä. Lisää boemboe ja kuullota 1–2 minuuttia, kunnes tuoksuu. Kaada joukkoon kookosmaito, sitruunaruoho, limenlehdet ja Daun Salam. Mausta suolalla ja sokerilla.
4. Hauduta:
Laita siivet takaisin wokkiin. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia, kunnes kastike on sakeutunut ja siivet kypsiä.
5. Tarjoile:
Tarjoile höyryävän kuumana riisin kanssa – ja nauti aidosta indonesialaisesta mausta HOT WOKilla valmistettuna!
Vinkki: Ei vielä HOT WOKia? Voit tehdä tämän myös tavallisella liedellä – mutta HOT WOKin liekki nostaa maun uudelle tasolle.