2 years warranty
Aasialainen wokki kanalla, tuoreilla vihanneksilla ja nuudeleilla

– valmistettu HOT WOKilla kuumuudella, nopeudella ja maulla
Etsitkö helppoa ja herkullista arkiruokaa tai viikonlopun nautiskelua? Tässä klassinen aasialainen wokki kanalla, rapeilla vihanneksilla ja nuudeleilla – valmistettuna HOT WOKilla täydellä teholla ja runsaalla maulla.
Ainekset (2–3 hengelle)
-
300 g broilerin rintafileetä
-
2 rkl soijakastiketta (marinointiin)
-
1 pieni kesäkurpitsa
-
1 punainen paprika
-
1 porkkana
-
1 purjo
-
200 g kiinalaisia wok-nuudeleita
-
1 dl vettä
-
2 rkl öljyä (paistamiseen)
-
Soijakastiketta maun mukaan
-
Mausteita maun mukaan (esim. valkosipuli, inkivääri, chili)
-
1 tl sambal oelekia (määrää voi säätää oman maun mukaan)
Valmistus
-
Marinoi kana
Leikkaa broileri ohuiksi suikaleiksi ja sekoita soijakastikkeen kanssa. Anna marinoitua sillä aikaa kun valmistat muut ainekset. -
Valmistele kasvikset
Leikkaa kesäkurpitsa, paprika, porkkana ja purjo ohuiksi suikaleiksi. Käytä reilunkokoista leikkuulautaa. -
Kuumenna HOT WOK
Kuumenna HOT WOK kunnolla. Lisää öljy ja paista kanasuikaleet nopeasti kovalla lämmöllä. Nosta sivuun, kun ne ovat kypsiä ja kullanruskeita. -
Wokkaa kasvikset
Lisää hieman öljyä ja paista vihanneksia 3–5 minuuttia niin, että ne ovat kypsiä mutta rapeita. -
Keitä nuudelit ja lisää wokkiin
Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää ne wokkiin kanan kanssa. Kaada joukkoon vesi ja lisää soijakastiketta maun mukaan. Sekoita hyvin. -
Viimeistele maulla ja tulisuudella
Lisää mausteita ja lopuksi sambal oelek halutun tulisuuden mukaan. Säädä tulisuus oman makusi mukaan.
Tarjoilu
Tarjoile annos kuumana suoraan HOT WOKista. Täydellinen nopeaan arki-iltaan tai herkulliseen viikonloppuruokaan.
Vinkki: Kana voidaan helposti korvata naudanlihalla, katkaravuilla tai tofulla. Käytä vihanneksia sen mukaan, mitä sinulla on kotona.