Aasialainen wokki kanalla, tuoreilla vihanneksilla ja nuudeleilla

Asian stir-fry with chicken, fresh vegetables and noodles

– valmistettu HOT WOKilla kuumuudella, nopeudella ja maulla

Etsitkö helppoa ja herkullista arkiruokaa tai viikonlopun nautiskelua? Tässä klassinen aasialainen wokki kanalla, rapeilla vihanneksilla ja nuudeleilla – valmistettuna HOT WOKilla täydellä teholla ja runsaalla maulla.

Ainekset (2–3 hengelle)

  • 300 g broilerin rintafileetä

  • 2 rkl soijakastiketta (marinointiin)

  • 1 pieni kesäkurpitsa

  • 1 punainen paprika

  • 1 porkkana

  • 1 purjo

  • 200 g kiinalaisia wok-nuudeleita

  • 1 dl vettä

  • 2 rkl öljyä (paistamiseen)

  • Soijakastiketta maun mukaan

  • Mausteita maun mukaan (esim. valkosipuli, inkivääri, chili)

  • 1 tl sambal oelekia (määrää voi säätää oman maun mukaan)

Valmistus

  1. Marinoi kana
    Leikkaa broileri ohuiksi suikaleiksi ja sekoita soijakastikkeen kanssa. Anna marinoitua sillä aikaa kun valmistat muut ainekset.

  2. Valmistele kasvikset
    Leikkaa kesäkurpitsa, paprika, porkkana ja purjo ohuiksi suikaleiksi. Käytä reilunkokoista leikkuulautaa.

  3. Kuumenna HOT WOK
    Kuumenna HOT WOK kunnolla. Lisää öljy ja paista kanasuikaleet nopeasti kovalla lämmöllä. Nosta sivuun, kun ne ovat kypsiä ja kullanruskeita.

  4. Wokkaa kasvikset
    Lisää hieman öljyä ja paista vihanneksia 3–5 minuuttia niin, että ne ovat kypsiä mutta rapeita.

  5. Keitä nuudelit ja lisää wokkiin
    Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää ne wokkiin kanan kanssa. Kaada joukkoon vesi ja lisää soijakastiketta maun mukaan. Sekoita hyvin.

  6. Viimeistele maulla ja tulisuudella
    Lisää mausteita ja lopuksi sambal oelek halutun tulisuuden mukaan. Säädä tulisuus oman makusi mukaan.

Tarjoilu

Tarjoile annos kuumana suoraan HOT WOKista. Täydellinen nopeaan arki-iltaan tai herkulliseen viikonloppuruokaan.

Vinkki: Kana voidaan helposti korvata naudanlihalla, katkaravuilla tai tofulla. Käytä vihanneksia sen mukaan, mitä sinulla on kotona.

Back to Let's Wok – Reseptit

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.