
Etsi jälleenmyyjäsi
4–5 hengelle:
500 g kanan sisäfileetä
150 g bimiä (villiparsakaalia)
150 g vihreää parsaa
4 porkkanaa
4 kevätsipulia
1 pieni kesäkurpitsa
300 g wok-nuudeleita (”ei esikeittämistä – suoraan wokkiin”)
Marinadiin:
2 rkl öljyä (maapähkinä- tai rypsiöljy)
2 rkl vaaleaa soijakastiketta
1 rkl teriyakikastiketta
½ tl ruokasoodaa
Leikkaa kananfileet suupalan kokoisiksi paloiksi. Sekoita marinadin ainekset kulhossa, lisää kanapalat ja sekoita hyvin. Marinoi jääkaapissa 3–4 tuntia. Ruokasooda tekee kanasta erityisen mureaa ja mehukasta.
Leikkaa vihannekset "syömäpuikkoystävällisiksi" paloiksi.
Valmista noin 800 ml kasvis- tai lihalientä. Lisää joukkoon:
1 rkl osterikastiketta
3 rkl vaaleaa soijakastiketta
2 rkl tummaa soijakastiketta
halutessasi 1 rkl teriyakikastiketta
Sekoita liemi hyvin.
Nyt wokkaamaan:
Lisää öljy wokkiin ja sitten kaikki vihannekset. Kuullota vihannekset kuumassa wokissa koko ajan sekoittaen. Mausta reilusti valitsemallasi wok-mausteseoksella. Ota vihannekset pois wokista – niiden kuuluu jäädä napakoiksi.
Paista sitten marinoitu kana nopeasti kovalla lämmöllä. Lisää noin 500 ml valmistettua lientä ja laske lämpöä. (Kana on tässä vaiheessa sisältä vielä lähes raakaa.) Lisää nuudelit wokkiin ja lisää lientä vähitellen, kunnes nuudelit ovat kypsiä eivätkä enää ime nestettä.
Lopuksi lisää vihannekset takaisin wokkiin, lämmitä nopeasti – ja tarjoile heti.
Preppaus on noussut suureksi puheenaiheeksi – ja hyvästä syystä. Yhä useammat haluavat olla valmiita sähkökatkoihin, kriisitilanteisiin tai yksinkertaisesti varmistaa, että he voivat aina valmistaa ruokaa missä tahansa. Tässä kohtaa HOT WOK Silver Line ja muut tehokkaat kaasukeittimemme astuvat kuvaan. Miksi...
Kun puhutaan aidosta wok-ruoanlaitosta, teho ja tarkkuus ovat ratkaisevia. HOT WOK Silver Line 4,5 kW kaasuhella tarjoaa sinulle eksklusiivisen wok-polttimen sisäkäyttöön, joka yhdistää skandinaavisen muotoilun, tehokkaan suorituskyvyn ja täyden turvallisuushyväksynnän sisäkäyttöön. Miksi valita wok-polttimen sisäkäyttöön? Wokilla kokkaaminen vaatii erittäin korkean...
Kun haluat nostaa ruoanlaiton uudelle tasolle, outdoor wok burner on täydellinen valinta. Se tarjoaa intensiivisen lämmön, jota tavallinen liesi ei voi antaa – ja jonka avulla saat aikaan kuuluisan “wok hei” -maun, joka tekee wok-ruoasta aidosti autenttista. Powerfull wok burner...
Jätä kommentti