Siirry sisältöön
Wok-poltin ➔ Toimitus alkaen 6 € ➔ Toimitusaika 2–4 päivää
Toimitus alkaen 6 € ➔ Toimitusaika 2–4 päivää
Tender Chicken with Noodles and Wild Broccoli - HOT WOK

Mureaa kanaa, nuudeleita ja villiparsakaalia Hot Wokista


4–5 hengelle:

  • 500 g kanan sisäfileetä

  • 150 g bimiä (villiparsakaalia)

  • 150 g vihreää parsaa

  • 4 porkkanaa

  • 4 kevätsipulia

  • 1 pieni kesäkurpitsa

  • 300 g wok-nuudeleita (”ei esikeittämistä – suoraan wokkiin”)

Marinadiin:

  • 2 rkl öljyä (maapähkinä- tai rypsiöljy)

  • 2 rkl vaaleaa soijakastiketta

  • 1 rkl teriyakikastiketta

  • ½ tl ruokasoodaa

Leikkaa kananfileet suupalan kokoisiksi paloiksi. Sekoita marinadin ainekset kulhossa, lisää kanapalat ja sekoita hyvin. Marinoi jääkaapissa 3–4 tuntia. Ruokasooda tekee kanasta erityisen mureaa ja mehukasta.

Leikkaa vihannekset "syömäpuikkoystävällisiksi" paloiksi.

Valmista noin 800 ml kasvis- tai lihalientä. Lisää joukkoon:

  • 1 rkl osterikastiketta

  • 3 rkl vaaleaa soijakastiketta

  • 2 rkl tummaa soijakastiketta

  • halutessasi 1 rkl teriyakikastiketta
    Sekoita liemi hyvin.

Nyt wokkaamaan:

Lisää öljy wokkiin ja sitten kaikki vihannekset. Kuullota vihannekset kuumassa wokissa koko ajan sekoittaen. Mausta reilusti valitsemallasi wok-mausteseoksella. Ota vihannekset pois wokista – niiden kuuluu jäädä napakoiksi.

Paista sitten marinoitu kana nopeasti kovalla lämmöllä. Lisää noin 500 ml valmistettua lientä ja laske lämpöä. (Kana on tässä vaiheessa sisältä vielä lähes raakaa.) Lisää nuudelit wokkiin ja lisää lientä vähitellen, kunnes nuudelit ovat kypsiä eivätkä enää ime nestettä.

Lopuksi lisää vihannekset takaisin wokkiin, lämmitä nopeasti – ja tarjoile heti.

Edellinen artikkeli Aasialainen wokki kanalla, tuoreilla vihanneksilla ja nuudeleilla
Seuraava artikkeli 🔪 Valmistelutiedot Shrimp Banh Mi -leivälle

Jätä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua

* Pakolliset kentät

Tuotteita sinulle...

Näytä kaikki

Lisää reseptejä

HOT WOK -inspiraatiot